Huidig liedje

Current show

In de Morgen Show

07:00 09:00

Current show

In de Morgen Show

07:00 09:00

Background

‘Een Goed Jaar’ gaat dit najaar op theatertournee

Written by on 21 juli 2020

Theatergroep Suburbia gaat dit najaar -zoals gepland- op theatertournee met de grotezaal voorstelling Een Goed Jaar met Anneke Blok en Paul R. Kooij. Een tragikomisch familiedrama dat dicht tegen de werkelijkheid aan schuurt.

Een Goed Jaar

Dit najaar speelt het Almeerse gezelschap Theatergroep Suburbia Een Goed Jaar, het nieuwe toneelstuk van schrijver Peer Wittenbols en geregisseerd door Rob Ligthert. Zij maken met Een Goed Jaar hun derde gezamenlijke grotezaal voorstelling voor Suburbia. Anneke Blok en Paul R. Kooij spelen de ouders in dit warmbloedige portret van een hecht gezin in een turbulente tijd.

Corona

Met de komst van covid-19 schuurt Een Goed Jaar opeens nóg dichter tegen de werkelijkheid aan. Want hoe ga je om met ingrijpende veranderingen? Hoe verhoud je jezelf tot je familie? En hoe verwerk je verlies? Extra bijzonder is dat de rollen van vader en kinderen worden gespeeld door Paul R. Kooij en zijn échte zoon en dochter. Zij zijn allen afgestudeerd aan de Toneelschool in Arnhem. Ook Anneke Blok studeerde af in Arnhem; Anneke en Paul zaten in dezelfde afstudeerklas.

Lees het volledige artikel op 1almere.nl:

‘Een Goed Jaar’ gaat dit najaar op theatertournee

Foto

Een Goed Jaar voor Anneke Blok en Paul R. Kooij. Foto: Aangeleverd.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *