Huidig liedje

Current show

In de Morgen Show

07:00 09:00

Current show

In de Morgen Show

07:00 09:00

Background

Doppio Bikes te huur bij Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders

Written by on 21 juli 2020

Afgelopen week donderdag zijn er tijdens een feestelijke en zonnige ochtend twee doppio bike’s overhandigd aan Staatsbosbeheer en Stad & Natuur Almere. Deze bijzondere elektrische fietsen zijn vanaf maandag 20 juli te gebruiken om rond de Oostvaardersplassen te fietsen.

Rondje Oostvaardersplassen

“Het ‘Rondje Oostvaardersplassen’ is een ideale manier om het gebied te verkennen op de fiets”, schrijft Stad en Natuur Almere. “Als onderdeel van het jongste nationale park van Nederland, Nationaal Park Nieuw Land, biedt het gebied vele facetten aan de fietsende bezoeker: de weidsheid van het kerngebied, de bossen van het Kotterbos en het Hollandse Hout, de…………….

Lees het volledige artikel op 1almere.nl:

Doppio Bikes te huur bij Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *