Huidig liedje

Current show

Non Stop

17:00 19:00

Current show

Non Stop

17:00 19:00

Background

Flevoziekenhuis en Philips gaan samen voor innovatieve zorg

Written by on 20 juli 2020

Het Flevoziekenhuis en Philips hebben voor de duur van 10 jaar een overeenkomst afgesloten voor een Innovatie Partnership om samen innovatieve zorg te realiseren in de regio Almere. Dat meldt het Flevoziekenhuis online. Bedoeling is om de zorg continu te blijven verbeteren en te optimaliseren.

Patiënt betrekken

“Er komen veel uitdagingen op ons af. Het Flevoziekenhuis biedt kwalitatief uitstekende zorg in – en wanneer dat kan – buiten het ziekenhuis. We willen onze patiënten beter bij de zorg betrekken, met behulp van technologische oplossingen”, zegt Anita Arts, voorzitter raad van bestuur van het Flevoziekenhuis.

Lees het volledige artikel op 1almere.nl:

Flevoziekenhuis en Philips gaan samen voor innovatieve zorg


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *