Huidig liedje

Current show

Easy @ Work

09:00 13:00

Current show

Easy @ Work

09:00 13:00

Background

Zorggroep Almere biedt extra ondersteuning aan Almeerse ouderen

Written by on 16 juli 2020

In Almere wonen veel ouderen. Ook Almere vergrijst en de roep om extra ondersteuning voor ouderen neemt toe. Zorggroep Almere komt daarom met het KlantServicePunt. Dat meldt de zorggroep in haar nieuwsbrief.

Extra ondersteuning

“Als het moment daar is dat intensieve zorg of zelfs een verhuizing naar een woonzorgcentrum noodzakelijk is, dan kun je zomaar belanden in een wirwar van regels”, schrijft Zorggroep Almere. “Indicaties, mogelijkheden voor wijkverpleging, dagbesteding, een noodplek voor een oudere die nu écht niet meer thuis kan zijn… het is niet makkelijk om hier wijs uit te worden als je niet precies weet hoe het in de zorg werkt. Zorggroep Almere biedt vanaf nu vanuit het KlantServicePunt extra ondersteuning om ouderen en hun familie bij te staan in deze moeilijke materie”.

Lees het volledige artikel op 1almere.nl:

Zorggroep Almere biedt extra ondersteuning aan Almeerse ouderen


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *