Huidig liedje

Current show

Non Stop

17:00 19:00

Current show

Non Stop

17:00 19:00

Background

Drukte op Islamitische begraafplaats in Almere

Written by on 16 juli 2020

Sinds de coronacrisis is het druk op de Islamitisch begraafplaats in Almere. De begraafplaats biedt eeuwige grafrust. Eén van de belangrijkste voorschriften vanuit het islamitische geloof. Iets wat in bijvoorbeeld Amsterdam niet mogelijk is.

Toestroom

De toestroom vanuit andere steden zoals de hoofdstad is groot. ‘We hebben de afgelopen 2 á 3 maanden zeker 150 á 200 Amsterdammers begraven’, vertelt Ali Karamatali van de Islamitische begraafplaats in Almere tegen een verslaggever van AT5. Karamatali kocht een eigen stuk grond van de gemeente waarop hij eeuwige grafrust kan garanderen.

Lees het volledige artikel en bekijk de reportage van AT5 op 1almere.nl:

Drukte op Islamitische begraafplaats in Almere


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *