Huidig liedje

Current show

Non Stop

00:00 07:00

Current show

Non Stop

00:00 07:00

Background

Almere City Marketing promoot vakantiebestemming Almere

Written by on 15 juli 2020

Dit jaar blijven veel mensen thuis. Op vakantie naar een ver land is er voor de meesten niet bij. Door het coronavirus is het soms ook niet verstandig om een bezoek te brengen aan het buitenland. Almere City Marketing speelt daar op in. Zij raden mensen aan om in Almere te blijven en de stad te ontdekken.

Ruimte

“Doordat Almere zo ruim is opgezet, kun je hier heerlijk genieten van unieke natuurgebieden als de Oostvaarderplassen en het Almeerderhout”, schrijft Nik Smit in de column. Hij is directeur van Almere City Marketing. “Ga op zoek naar de zeearend, ijsvogels, herten en konikpaarden. Of tokkel door de bomen in het klimbos van Fun Forest. Almere heeft voor meer dan
400 kilometer aan vrije fiets- en wandelpaden. Ruimte genoeg dus. Zodra je de bebouwde kom achter je hebt gelaten, waan je je al gauw in het buitenland – en dat op nog geen tien minuten van je eigen huis”.

Lees het volledige artikel op 1almere.nl:

Almere City Marketing promoot vakantiebestemming Almere

Foto

Skyline van Almere. Foto door: Nulzesendertig.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *