Huidig liedje

Current show

Non Stop

17:00 19:00

Current show

Non Stop

17:00 19:00

Background

Kerken mogen onder voorwaarden dienst houden in buitenlucht

Written by on 14 juli 2020

In Almere hebben diverse kerkgemeenschappen en de ChristenUnie aangegeven hun diensten in de buitenlucht te willen houden. Zo kunnen er ondanks het coronavirus toch meer mensen bijeen komen. In een kerkgebouw is dat nog niet mogelijk. De gemeente Almere heeft aangegeven dat kerken hun diensten onder voorwaarden in de buitenlucht mogen laten plaatsvinden.

Eerste dienst

Kerkgemeente Rafaël heeft alvast de eerste dienst gehouden bij het Kathedralenbos vlakbij Almere Hout. Volgens de voorganger is de bijeenkomst goed ontvangen. Mogelijk wordt er daarom een tweede dienst gehouden in augustus.

Voorwaarden

Diensten mogen plaatsvinden als er voldoende afstand wordt gehouden tussen kerkgangers. Ook moet de bijeenkomst eerst schriftelijk worden aangemeld bij de gemeente.

Foto

Ter illustratie.

Bon: 1Almere.nl.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *