Huidig liedje

Current show

Non Stop

0:00 07:00

Current show

Non Stop

0:00 07:00

Background

Deel Hogering binnenkort voor minimaal 7 maanden dicht

Written by on 14 juli 2020

Vanaf maandag 27 juli 2020 is het kruispunt van de Hollandsedreef met de Hogering voor minimaal 7 maanden dicht. De afsluiting is onderdeel van de werkzaamheden voor de verbreding van de Hogering. Dat meldt de gemeente Almere.

Omleiding

“Tijdens de afsluiting gelden omleidingsroutes”, zo schrijft de gemeente. “Verkeer dat van de Hollandsedreef naar het noorden wil (Noorderplassen en Almere Buiten) rijdt om via de Hollandsedreef, Stedendreef en Muziekdreef (en omgekeerd). Het verkeer dat normaal gesproken via de Hollandsedreef en de Hogering naar de A6 gaat, rijdt om via de Hollandsedreef en de Havendreef (en omgekeerd)”.

Lees het volledige artikel op 1almere.nl:

Deel Hogering binnenkort voor minimaal 7 maanden dicht


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *