Huidig liedje

Current show

Non Stop

0:00 07:00

Current show

Non Stop

0:00 07:00

Background

Aantal donateurs Stichting AAP neemt af

Written by on 14 juli 2020

Stichting AAP heeft te kampen met een afname van donateurs. De stichting die in Almere is gevestigd heeft er moeite mee het aantal donateurs op peil te houden. Dat meldt de stichting in het jaarverslag.

Afname

“Een flink aantal mensen heeft ons in 2019 voor het eerst gesteund naar aanleiding van één van onze reddingsacties. Helaas hebben we ook van een groot aantal donateurs afscheid genomen”, zo schrijft de stichting in het jaarverslag. “Onze donateurs zijn veelal wat meer op leeftijd en zij geven vaak aan dat zij AAP niet langer financieel kunnen steunen. Doordat in 2019 onvoldoende personele capaciteit beschikbaar was om de aanwas van nieuwe donateurs op peil te houden, zagen we in 2019 ons bestand opnieuw netto kleiner worden”.

Lees het volledige artikel op 1almere.nl:

Aantal donateurs Stichting AAP neemt af


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *