Huidig liedje

Current show

In de avond show

17:00 19:00

Current show

In de avond show

17:00 19:00

Background

Dit jaar geen Challenge Almere-Amsterdam

Written by on 8 juli 2020

De Challenge Almere-Amsterdam gaat dit jaar niet door. Dat heeft de organisatie van het triatlon-evenement laten weten. “Met pijn in ons hart en een brok in de keel moeten we jullie vandaag op de hoogte brengen van een zeer lastig besluit”, schrijft de organisatie.

Coronamaatregelen

“Met alle coronamaatregelen die er op dit moment nog gelden, is het onmogelijk om in september de kwaliteit van ons evenement te garanderen. Er is helaas nog steeds teveel onduidelijk over hoe er de komende periode zal worden omgegaan met grotere evenementen. Ter verduidelijking, CHALLENGE ALMERE-AMSTERDAM heeft circa 4000 deelnemers, 700 vrijwilligers en trekt jaarlijks gemiddeld 30.000 man publiek op een evenemententerrein midden in het centrum van een grote stad”, aldus de organisatie. De organisatie vindt het daarom onverstandig het evenement door te laten gaan.

Lees het volledige artikel op 1almere.nl:

Dit jaar geen Challenge Almere-Amsterdam


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *