Huidig liedje

Current show

Current show

Background

Inschrijving Almeerse Onderneming van het jaar 2021 van start

Written by on 7 juli 2020

Vanaf vandaag kunnen ondernemers zich weer inschrijven voor de Almeerse Onderneming van het jaar 2021. Het thema van dit jaar is ‘de beste omdenker’. De vakjury kijkt welk bedrijf zich het afgelopen jaar het best heeft aangepast aan de steeds maar veranderende omstandigheden en markten. De ondernemer die aantoonbaar flexibilteit, veerkracht en creativiteit heeft getoond wordt begin 2021 gekroond tot beste ondernemer van Almere.

34 jaar

Al 34 jaar wordt er een Almeers bedrijf benoemd tot ‘Onderneming van het jaar’. Dit is de hoogste onderscheiding binnen het Almeerse bedrijfsleven. De vakjury, onder voorzitterschap van Maaike Veeningen wethouder Ruimtelijke- en Economische Ontwikkeling, Onderwijs en Arbeidsmarkt selecteert op basis van alle ingezonden aanmeldingen een drietal genomineerden die aanmerking komen voor de titel ‘Onderneming van het jaar 2021’. Inschrijven kan vanaf 6 juli tot en met 30 augustus a.s. via hetkaninalmere.nl/ovhj

Genomineerden

De drie genomineerden worden op 11 september bekend gemaakt. Deze drie gaan van oktober tot met 2 januari 2021 samen de strijd aan om verkozen te worden tot de winnaar. De winnaar krijgt onder meer een waarde cheque van 5.000 euro, die zij mogen besteden aan een maatschappelijk doel in Almere en zijn zij direct genomineerd voor de provinciale ‘’Flevopenningen’’.

Lees het volledige artikel op 1almere.nl:

Inschrijving Almeerse Onderneming van het jaar 2021 van start


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *