Huidig liedje

Current show

Non Stop

00:00 07:00

Current show

Non Stop

00:00 07:00

Background

Almere City FC van start met eerste voetbaltraining

Written by on 7 juli 2020

De ploeg van Almere City FC heeft zijn eerste training erop zitten. De eerste training was er één waar het weer zich van verschillende kanten liet zien. Het was erg wisselvallig. “Harde stortregens worden afgewisseld met een verfrissend zomerzonnetje. Dat maakt helemaal niks uit. Het is gewoon heerlijk om weer echt aan de slag te gaan”, aldus de spelers.

Supporters

Er was veel belangstelling voor de eerste training: “Onder het toeziend oog van tientallen supporters worden verschillende loop- en passoefeningen afgewerkt en wordt een positiespel gespeeld. Na ruim een uur klinkt het laatste fluitsignaal. Door de lange break wordt gekozen voor een rustige opbouw, waarbij blessurepreventie een belangrijke rol speelt”, meldt de club.

Fysiek contact

“Het is heerlijk om weer met de hele groep te mogen trainen. Ook fysiek contact is weer toegestaan, waardoor duels kunnen worden uitgevochten”, vertelt hoofdtrainer Ole Tobiasen. “We hebben nu een voorbereidingsperiode van acht weken. Daarin kunnen die jongens rustig opbouwen”.

Lees meer over de eerste training op de website van Almere City FC.

Bron: 1Almere.nl.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *