Huidig liedje

Current show

Easy @ Work

09:00 13:00

Current show

Easy @ Work

09:00 13:00

Background

Twee Almeerders aangehouden na poging woninginbraak

Written by on 6 juli 2020

Twee mannen in de leeftijd van 24 en 25 jaar uit Almere zijn vanochtend aangehouden op de Dapperstraat in Amsterdam. Zij worden verdacht van poging tot inbraak in een woning aan de Alexanderkade in de hoofdstad. De politie kreeg vannacht assistentie van de politieheli, die meezocht naar de vluchtende verdachten.

Vluchten

“Rond 03.00 uur krijgt de politie een melding dat er een inbraak gaande was op de Alexanderkade. Als de politie ter plaatse komt, vluchten de vermoedelijke inbrekers weg”, meldt de politie. “De politie stelt vast dat in het deurslot van de woning is een schroef aangebracht; de zogenaamde ‘kerntrekmethode’. Na een korte achtervolging te voet via de Louise Wentstraat houdt de politie twee mannen in de Dapperstraat aan die voldoen aan het opgegeven signalement. Deze mannen zitten nog vast voor verhoor”.

Lees verder op 1almere.nl:

Twee Almeerders aangehouden na poging woninginbraak


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *