Huidig liedje

Current show

Non Stop

17:00 19:00

Current show

Non Stop

17:00 19:00

Background

De Steiger krijgt ontmoetingsplek

Written by on 3 juli 2020

Bedrijvenpark De Steiger krijgt een ontmoetingsplek voor ondernemers en bezoekers. Dat meldt de gemeente Almere. Het Almeerse samenwerkingsverband Ruig & Geroest, The Crazy Smile en Groen & Meer won de ontwerpwedstrijd.

Groen

Er is groen licht gegeven voor een groen plein met verschillende elementen die informatief zijn, de weg wijzen, ruimte bieden voor ontspanning en ontmoeting, samenwerking stimuleren en de aandacht trekken. Het is het winnende ontwerp tijdens de ontwerpwedstrijd. “Uit de drie inzendingen kozen Almeerders, ondernemers op De Steiger en de jury unaniem voor dit ontwerp van het Almeerse samenwerkingsverband Ruig & Geroest, The Crazy Smile en Groen & Meer”, aldus de gemeente.

Lees het volledige artikel op 1almere.nl:

De Steiger krijgt ontmoetingsplek


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *