Huidig liedje

Current show

In de avond show

17:00 19:00

Current show

In de avond show

17:00 19:00

Background

D66 Almere: ”College moet werk maken van tijdelijke woningbouw”

Written by on 2 juli 2020

D66 wil dat het college serieus kijkt naar tijdelijke woningbouw op verschillende plekken in de stad en zich niet beperkt tot één locatie. In een onlangs verschenen brief gaf het college aan tijdelijke woningbouw te willen toestaan en dat van de vier mogelijke geschikte locaties er maar één in aanmerking komt.

Nood is groot

“De nood onder de doelgroep die snel een woning wil is enorm groot. Het gaat om Almeerders die nu nergens terecht kunnen. Jonge mensen, bijvoorbeeld die nog steeds bij hun ouders wonen maar dolgraag op zichzelf willen wonen in Almere daar moet nu echt een oplossing voor komen. De tijd van aarzelen is voorbij”, aldus Michaël Busby, raadslid van D66 Almere.

Lees het volledige artikel op 1almere.nl:

D66 Almere: ”College moet werk maken van tijdelijke woningbouw”

Foto

Nieuwbouw in Zandpoort. Foto door: Nulzesendertig.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *