Huidig liedje

Current show

In de Morgen Show

07:00 09:00

Current show

In de Morgen Show

07:00 09:00

Background

Provincie geeft subsidie van bijna 2 ton voor onderwijs en zorg

Written by on 29 juni 2020

Met een subsidie van bijna 200.000 euro wil de provincie Flevoland een duurzame samenwerking stimuleren tussen onderwijs en zorginstellingen in Flevoland. “Door de samenwerking worden hybride leeromgevingen gecreëerd waar studenten van het MBO College Almere onderwijs krijgen dat gebaseerd is op de dagelijkse zorgpraktijk”, meldt het MBO College. Volgens het MBO College Almere kunnen zorgopleidingen zo nog beter inspelen op de snel veranderende ontwikkelingen en technologieën.

Investering

De subsidie van de provincie Flevoland is een investering in verduurzaming van het project Fieldlabs ‘Zorg in de wijk’. Met een subsidie van bijna 200.000 euro stimuleert de provincie een duurzame samenwerking tussen onderwijs en zorginstellingen in Flevoland. ”In dit project zie ik een optimale aansluiting tussen de praktijk en de zorgopleidingen”, vertelt gedeputeerde Appelman op de website van het MBO College Almere. “Zorgprofessionals worden beter toegerust om de cliënt met zijn veranderende zorgvraag tegemoet te komen. Zeker in de tijd waarin we nu leven, is dat hard nodig’”.

Lees het volledige artikel op 1almere.nl:

Provincie geeft subsidie van bijna 2 ton voor duurzame samenwerking onderwijs en zorg


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *