Huidig liedje

Current show

Current show

Background

Cora Coster nieuwe directeur Buitenhout College

Written by on 29 juni 2020

Ze werkt haar hele werkzame leven al in het vmbo en mbo, en zegt over zichzelf: “Mijn hart ligt bij het vmbo.” Cora Coster is met ingang van 1 augustus de nieuwe directeur van het Buitenhout College in Almere Buiten. Ze volgt Franka Rodrigues op, die met pensioen gaat, nadat zij meer dan veertig jaar in het onderwijs werkte.

Cora Coster

Cora Coster is momenteel schoolleider binnen de afdeling vmbo van het Cals College in IJsselstein. Ze is 57 jaar en woont in Nieuwegein. Cora Coster beschikt over ruim dertig jaar ervaring in het voortgezet onderwijs. Ze begon als docent gezondheidskunde en zorg en welzijn bij diverse scholen voor vmbo en mbo. De afgelopen veertien jaar werkte ze als schoolleider op het Cals College.

Daadkrachtig

Herbert Griffioen, bestuursvoorzitter van de Almeerse Scholen Groep waartoe het Buitenhout College behoort, is blij met de benoeming van Cora Coster. “De gesprekken hebben geleid tot de unaniem gedragen benoeming van Cora Coster. Ze is daadkrachtig, verbindend en toekomstgericht. Ik kijk uit naar de samenwerking.”

Lees het volledige artikel op 1almere.nl:

Cora Coster nieuwe directeur Buitenhout College


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *