Huidig liedje

Current show

Current show

Background

”Flevolanders waarderen leven hoger dan in het begin van de coronacrisis”

Written by on 26 juni 2020

Uit de derde peiling van het RIVM/GGD-onderzoek blijkt dat Flevolanders hun leven hoger waarderen dan in het begin van de coronacrisis. In de eerste peiling was het gemiddelde rapportcijfer een 6,9, bij deze derde peiling een 7,3. De levensstijl wordt gezonder: de Flevolanders eten minder ongezond en bewegen weer wat meer.

Minder angst

Het gevoel van dreiging van het coronavirus neemt af. Minder Flevolanders ervaren angst en somberheid dan in de beginfase van de corona epidemie. Zo neemt het percentage Flevolanders dat aangeeft angstiger te zijn in vergelijking met voor de coronacrisis het meeste af, van 40% (1e meting) naar 21% (3e meting).

Bekijk de infographic uit uitslagen van het onderzoek op 1almere.nl:

”Flevolanders waarderen leven hoger dan in het begin van de coronacrisis”


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *