Huidig liedje

Current show

In de Morgen Show

07:00 09:00

Current show

In de Morgen Show

07:00 09:00

Background

Flevo Campus Summer School gaat door

Written by on 26 juni 2020

Ondanks het coronavirus gaat de Flevo Campus Summer School dit jaar gewoon door. Dat meldt de Flevo Campus in haar nieuwsbrief. De Summer School vindt plaats van maandag 24 tot en met vrijdag 28 augustus 2020. Aanmelden kan dan ook nog t/m maandag 13 juli.

Maatregelen

De Summer School heeft dit keer minder deelnemers dan normaal en is in aangepaste vorm waarbij de richtlijnen van het RIVM worden gevolgd.

Ondernemers

“De Summer School ziet er dit jaar anders uit dan in eerdere jaren: de nadruk komt te liggen op ondernemen in de voedseltransitie – in de breedste zin”, aldus de organisatie. “Deelnemers krijgen de mogelijkheid om aan een eigen bedrijfsplan te werken en worden hier professioneel bij begeleid, terwijl ze ook de handen uit de mouwen steken bij bestaande ondernemers. Zo wordt de praktijk van dichtbij ervaren, op de zintuiglijke en praktische manier die al 100+ Flevo Campus alumni dichter bij elkaar heeft gebracht. De Summer School wordt afgesloten met pitches (waarbij serieuze prijzen te winnen zijn om een potentiële onderneming verder op te zetten) en een publiek evenement op de vrijdag. De precieze invulling van het programma wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt, houd daarvoor onze website en social media in de gaten”.

Bron: 1Almere.nl.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *