Huidig liedje

Current show

Non Stop

17:00 19:00

Current show

Non Stop

17:00 19:00

Background

Mogelijk verbod op winkelwagentjes in wijk

Written by on 16 juni 2020

De gemeente Almere heeft het plan om een verbod op winkelwagentjes in te stellen. Het gaat om een verbod waarbij winkelwagentjes straks verboden zijn buiten een straal van honderd meter rond een supermarkt. De gemeente hoopt zo iets te doen tegen rondslingerende winkelwagentjes.

Boete

Wie zich straks met een winkelwagentje buiten een straal van honderd meter rond een supermarkt bevindt, is strafbaar. Er kan dan een boete worden uitgeschreven van 95 euro. Winkelwagentjes zijn dan alleen toegestaan in de nabije omgeving van de supermarkt. De regel wordt vastgelegd in de algemene plaatselijke verordening (APV).

Lees meer op 1almere.nl:

Mogelijk verbod op winkelwagentjes in wijk


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *