Huidig liedje

Current show

Easy Weekend

09:00 13:00

Current show

Easy Weekend

09:00 13:00

Background

Honkballers en Softbalsters uit Almere geven training tijdens Coronacrisis

Written by on 16 juni 2020

Zondag 21 juni aanstaande organiseert de Technische Commissie van Almere’90 een ´clinic´ voor de eigen jeugdleden. Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus kunnen de kids voorlopig helaas geen competitiewedstrijden spelen. Dat in het jaar van het 30-jarig bestaan van de BSC Almere’90 op het Sportpark Fanny Blankers Koen.

Hoofdklasse

Het bestuur en de technische commissie vonden daarom dat de jeugdleden wel een echte professionele honk en softbal clinic verdienden. Dat met spelers en speelsters en coaches van hoofdklasse niveau, die ook woonachtig zijn in Almere en een achtergrond bij de club hebben.

Gelukt

Onder de instructeurs zijn in ieder geval NL internationals als Bryan Engelhardt, Jim Ploeger en Nick Veltkamp voor het honkbal aanwezig. Voor het softbal komt ook international Roos Marijn Kramer van meervoudig Nederlands kampioen Terrasvogels met haar teamgenoot, Kelsy Pieneman. Speciaal voor het slaan komt Danny Rombley, oud-international en NL Olympiër, die inmiddels bij Almere’90 bekend is door zijn speciale wintertrainingen voor teamcoaches en tevens zijn ´Hitting School´.

Lees het volledige artikel bij 1almere.nl:

Honkballers en Softbalsters uit Almere geven training tijdens Coronacrisis


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *