Huidig liedje

Current show

Easy Weekend

09:00 13:00

Current show

Easy Weekend

09:00 13:00

Background

Demonstratie Black Lives Matter rustig verlopen in Lumièrepark

Written by on 15 juni 2020

De demonstratie van Black Lives Matter in het Lumièrepark is zondag rustig verlopen. De demonstratie begon om 17.00 uur. De demonstratie was één van de vele protesten tegen discriminatie. De demonstraties worden gehouden naar aanleiding van de dood van George Floyd na politiegeweld in de VS.

Openbaar vervoer

Busvervoerder AllGo riep reizigers op om rekening te houden met de demonstratie: “Houd op zondag 14 juni in verband met een demonstratie in het Lumièrepark rekening met extra drukte in het OV. Neem de fiets of ga te voet en houd 1,5m afstand”.

Lees meer bij 1almere.nl:

Black Lives Matter demonstreert vanmiddag in Lumièrepark


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *