Huidig liedje

Current show

Non Stop

17:00 19:00

Current show

Non Stop

17:00 19:00

Background

Almeerse verdachte woningoverval aangehouden op A27

Written by on 11 juni 2020

De politie heeft maandag 8 juni op een parkeerplaats aan de A27 bij Oosterhout een 23-jarige man uit Almere aangehouden. De man werd door de Belgische autoriteiten gezocht voor zijn mogelijke betrokkenheid bij een gewelddadige woningoverval begin december in de buurt van Sint-Niklaas.

Belgische auto

“Medewerkers van de Dienst Infrastructuur van de Landelijke Eenheid zagen omstreeks 20.00 uur een Belgische auto rijden waarvan uit de politiesystemen bleek dat deze internationaal gesignaleerd stond voor de Belgische autoriteiten”, zo laat de politie weten. “De inbeslagname van de auto werd bevolen omdat deze auto betrokken zou zijn bij een strafbaar feit. De auto werd vervolgens op parkeerplaats Galgeveld aan de kant gezet”.

Overval

“Het bleek inderdaad om de gezochte auto te gaan en bij controle van de personalia van de bestuurder, een 23-jarige man uit Almere, bleek dat de Belgische autoriteiten ook op zoek waren naar deze man omdat hij verdacht werd van betrokkenheid bij een gewelddadige woningoverval”, aldus de politie. Zijn aanhouding en overlevering werd gevraagd. De man werd direct aangehouden en zijn auto in beslag genomen en vierkant weggetakeld.

Bron: 1Almere.nl.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *