Huidig liedje

Current show

In de Morgen Show

07:00 09:00

Current show

In de Morgen Show

07:00 09:00

Background

Aantal nieuwe leerlingen groeit fors op Arte College

Written by on 9 juni 2020

Het aantal leerlingen dat voor het Arte College in Almere kiest, groeit flink. Dat meldt de school. Voor het jaar 2020-2021 heeft de school meer dan 200 aanmeldingen, tegenover 150 in de jaren ervoor.

Kwaliteit

“De interesse in de school groeit door de goede onderwijskwaliteit, maar ook door de boodschap van de school”, aldus de school. “Bij ons kun je 100% jezelf zijn”, zegt Hubert Roza, rector van het Arte College. “Dat weten steeds meer leerlingen en ouders. De positieve en veilige sfeer zorgen voor mond-tot-mond reclame.”

Kunst en cultuur

Het Arte College verwelkomt leerlingen met een bijzondere interesse voor kunst en cultuur en die zich daarin willen ontwikkelen. In totaal heeft de school zo’n 750 leerlingen. Roza: “We zijn een jonge school. De eerste jaren na de oprichting in 2009 hebben we vooral gebouwd aan ons onderwijs, maar de ontwikkeling stopt nooit. Door samen veelvuldig te evalueren, de leerlingen regelmatig te monitoren en bewuste keuzes te maken in toetsing blijven we onze leskwaliteit verbeteren. Dat leidt tot stijgende examenresultaten.”

Lees een uitgebreid artikel hierover op 1almere.nl:

Aantal nieuwe leerlingen groeit fors op Arte College

Foto

Leerlingen Arte College. Foto: Aangeleverd.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *