Huidig liedje

Current show

In de avond show

17:00 19:00

Current show

In de avond show

17:00 19:00

Background

Verdachte aangehouden voor dodelijk steekincident

Written by on 8 juni 2020

Een 27-jarige man uit Mûnein in Friesland is aangehouden voor een dodelijk steekincident waarbij een 43-jarige Almeerder om het leven is gekomen. Een 38-jarige man uit de gemeente Tytsjerksteradiel is zwaargewond geraakt bij het steekincident.

Onderzoek

“De recherche doet onderzoek naar de precieze toedracht van dit incident. Zo is er op zaterdagavond een uitgebreid buurtonderzoek gedaan, heeft het team forensische opsporing de woning en de omgeving onderzocht en hoort de recherche getuigen en de verdachte”, zo laat de politie weten.

Lees meer op 1almere.nl:

Verdachte aangehouden voor dodelijk steekincident


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *