Huidig liedje

Current show

Easy @ Work

09:00 13:00

Current show

Easy @ Work

09:00 13:00

Background

Flevo Campus organiseert live bijeenkomst over voedsel

Written by on 5 juni 2020

Kringlooplandbouw, de stikstofcrisis, boerenprotesten: de hete hangijzers zijn met het uitbreken van de coronacrisis weliswaar iets naar de achtergrond verdreven, maar urgenter dan ooit. De Flevo Campus geeft daarom extra aandacht aan dit thema via een online livecast op 23 juni.

Sprekers

Onder de sprekers is ook Roelie Bosch, Wethouder Onderwijs Gemeente Almere, aanwezig. “Normaal gesproken komen elke maand Flevo Campus experts bij elkaar voor gesprekken over nieuwe voedselonderzoeken en ontwikkelingen. Deze Meet-Ups zijn helaas niet doorgegaan”, meldt de campus. “Als geluk bij een ongeluk kun je de gesprekken nu op één en dezelfde dag vanachter je scherm gemakkelijk bijwonen”.

Op 23 juni staat er, voorafgaand aan de ‘Wat je eet, dat deert’ livecast, een vijftal onderwerpen op het programma. Van 9:30-15:00 uur kun je mee kijken in de livestream of in gesprek gaan met onder andere Sigrid Wertheim-Heck (Aeres), Jan-Eelco Jansma (WUR), Michael Wilde (Bionext), Marcel Vijn (Wageningen University & Research), Bauke van der Veen (FlevoFood) en Roelie Bosch (Wethouder Onderwijs Gemeente Almere).

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *