Huidig liedje

Current show

Non Stop

17:00 19:00

Current show

Non Stop

17:00 19:00

Background

“Perspectief voor Theater Posa in Lelystad”

Written by on 3 juni 2020

Het unieke theater Posa in Lelystad zit in zwaar weer door de coronacrisis. Al zeven jaar kunnen kleinkunstliefhebbers hun hart op halen in Posa. Ieder seizoen bieden zij, zonder subsidie, een unieke mix aan van toneel, muziek ( pop, klassiek, jazz ), toneel en familievoorstellengen. Daarnaast zijn er geregeld exposities te vinden op de achterwand van het theater.

Acties

Amateur kunstenaar Jan-Albert Ernsten is graag te gast in het theater en is daarom een drietal acties gestart om theater Posa te steunen.

Crowdfunding

Allereerst is er een crowdfunding. Via een speciale website kan er gedoneerd worden.

Kunst

Als tweede actie doneert Ernsten bij verkoop van zijn olieverf popdoeken de helft aan Posa. Op zijn website www.ap-arts.nl vind je vele schilderijen van popsterren, zoals Tina Turner, Prince en Bob Marley.

Verkoop

Als laatste organiseert hij in het weekend van 18 en 19 juli een kunstexpo/verkoop t.b.v. theater Posa. Inmiddels hebben 25 kunstenaars uit Flevoland hun medewerking toegezegd. Theater Posa zal dat weekend veranderen in een mini museum met een grote verscheidenheid aan prachtige beeldende kunst, gepresenteerd in een stijlvolle expositie. Iedereen is welkom om te komen kijken en hopelijk ook te kopen. Er zullen diverse kunstwerken met een speciale Posa-korting worden aangeboden.

Bron: 1Almere.nl.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *