Huidig liedje

Current show

Non Stop

00:00 07:00

Current show

Non Stop

00:00 07:00

Background

Arte College krijgt pluim van Onderwijsinspectie

Written by on 3 juni 2020

De Inspectie van het Onderwijs geeft een pluim aan het Arte College. Zij beoordeelt de onderwijskwaliteit en de examenresultaten positief. Het Arte College is een veilige school: er heerst een fijn schoolklimaat waar leerlingen en werknemers kunnen zijn wie ze willen en prettig met elkaar omgaan, aldus de inspectie na onderzoek op de havo-afdeling. “Leerlingen voelen zich hier gehoord en betrokken.”

Trots

“Het Arte College heeft een duidelijke focus. De ontwikkeling van leerlingen wordt nauwkeurig gevolgd en vervolgd door een specifieke aanpak die bij de individuele leerling past. Door de goede samenwerking tussen leraren, mentoren en het zorgteam kunnen leerlingen hier een ononderbroken ontwikkeling doorlopen”, concludeert de Inspectie van het Onderwijs na het bezoeken van de havo-afdeling van de school. Hubert Roza, rector van het Arte College is trots op de beoordeling en op zijn team: “Alle neuzen staan dezelfde kant op. De verschillende leerjaren secties werken nog samen met hetzelfde doel: zorgen dat de leerling zich vloeiend kan ontwikkelen.”

Lees verder op 1almere.nl:

Arte College krijgt pluim van Onderwijsinspectie

Foto

Aangeleverd.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *