Huidig liedje

Current show

Non Stop

00:00 07:00

Current show

Non Stop

00:00 07:00

Background

Grote toename projectaanvragen bij Cultuurfonds Almere

Written by on 1 juni 2020

Door een grote toename aan projectaanvragen bij Cultuurfonds Almere is het budget dat speciaal is vrijgemaakt voor de coronacrisis met 40% overvraagd. Daarmee komt een stop op het behandelen van nieuwe culturele projectaanvragen die aanspraak maken op het in april vrijgekomen budget.

Coronacrisis

Cultuurmakelaar Jan-Melle Liscaljet ziet vooral nu in tijden van de coronacrisis een grote toename aan aanvragen. “We vinden het belangrijk dat ons budget direct naar de cultuurmakers gaat. Daar zijn vanwege de coronacrisis de afgelopen tijd natuurlijk harde klappen gevallen. Het is mooi om te zien dat we zoveel aanvragen binnen hebben gekregen en dat we de sector met onze impulsregeling een boost hebben kunnen geven.”

De impulsregeling werd in april aangekondigd en was speciaal bedoeld voor culturele initiatieven die een direct gevolg zijn van of reageren op de Coronacrisis. Cultuurmakers kunnen een bijdrage van Cultuurfonds Almere ontvangen met een versnelde procedure en versoepelde…………..[Lees verder op 1almere.nl]

Grote toename projectaanvragen bij Cultuurfonds Almere


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *