Huidig liedje

Current show

In de avond show

17:00 19:00

Current show

In de avond show

17:00 19:00

Background

Buurtcentra De Schoor vanaf juni weer mondjesmaat open

Written by on 1 juni 2020

Na een periode van gesloten accommodaties vanwege coronamaatregelen is er nu een versoepeling van de maatregelen op komst. De afgelopen periode is er hard gewerkt om de buurtcentra coronaproof te maken. Dat betekent dat met inachtneming van de RIVM-maatregelen de buurtcentra van De Schoor vanaf 1 juni weer mondjesmaat bezoekers kunnen ontvangen.

Website

Op www.deschoor.nl staat actuele informatie over nieuwe initiatieven en activiteiten die vanaf 1 juni plaats gaan vinden op de locaties. Bezoekers worden geadviseerd de website in de gaten te houden alvorens het buurtcentrum te bezoeken.

Maatregelen

De Schoor houdt zich uiteraard aan de maatregelen van het RIVM. Dat betekent……………[Lees verder op 1almere.nl]

Buurtcentra De Schoor vanaf juni weer mondjesmaat open


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *