Huidig liedje

Current show

Non Stop

00:00 07:00

Current show

Non Stop

00:00 07:00

Background

Gemeente bestrijdt ook dit jaar eikenprocessierups

Written by on 26 mei 2020

Dit jaar wordt er opnieuw overlast verwacht door de eikenprocessierups. “De brandharen van de eikenprocessierups kunnen namelijk jeuk en een branderig gevoel veroorzaken. Om dit te voorkomen zijn we van april tot en met oktober bezig met de bestrijding van de eikenprocessierups op de 10.000 eiken die de gemeente in beheer heeft. We voeren de werkzaamheden uit op basis van de landelijke leidraad en starten op 14 april 2020 met het besproeien van de eikenbomen”, meldt de gemeente Almere.

Voldoende?

Wordt er voldoende gedaan aan de bestrijding van de eikenprocessierups? De gemeente probeert op zoveel mogelijk plaatsen te bestrijden. Ziet u een eikenprocessierups of een nest? Laat het de gemeente weten via een melding openbare ruimte of telefonisch via 14 036.

Werkwijze

Hoe gaat die bestrijding in zijn werk? [Lees verder op 1almere.nl]

Gemeente bestrijdt ook dit jaar eikenprocessierups


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *