Huidig liedje

Current show

Easy @ Work

09:00 13:00

Current show

Easy @ Work

09:00 13:00

Background

Wijk in Almere Haven wint cadeaukaarten bij Postcode Loterij

Written by on 25 mei 2020

Een hele wijk (postcodegebied 1359) in Almere valt in de prijzen in de trekking van de Postcode Loterij. De winnaars winnen per lot een shoptegoed van 50 euro dat kan worden ingeruild voor diverse cadeaukaarten naar keuze.

Cadeaukaarten

De cadeaukaarten zijn te besteden bij ondernemers en winkeliers in de buurt. Naast de schenkingen aan goede doelen, wil de Postcode Loterij zo ook via het prijzenpakket een steentje bijdragen en de ondernemers een hart onder de riem steken. “Zo winnen de buurtbewoners, maar ook de lokale ondernemers”, aldus de Postcode Loterij.

Met het gewonnen shoptegoed kunnen de winnaars uit Almere verschillende cadeaukaarten uitkiezen. De kaarten zijn in te wisselen bij lokale ondernemers die zijn aangesloten bij een van de cadeaukaarten naar keuze: Bakkers-, Koffie-, Lokaal Vers-, IJs- en Restaurant cadeaukaart, Nationale Horeca cadeaukaart, HEMA cadeaukaart en de Fashioncheque.

Voedselbank

Winnaars krijgen ook de mogelijkheid om……………..[Lees verder op 1almere.nl]

Wijk in Almere Haven wint cadeaukaarten bij Postcode Loterij


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *