Huidig liedje

Current show

Non Stop

00:00 07:00

Current show

Non Stop

00:00 07:00

Background

Terugkijken: De Wegwijzer Almere over vertrouwen

Written by on 24 mei 2020

Het volk Israël komt in een benarde positie. Ze hebben Egypte verlaten, ze zijn op weg naar het land van de toekomst. Maar dan komen ze in de klem. Voor hen de Schelfzee, achter hen het Egyptische leger, naast hen de bergen. Er ontstaat angst en gemopper. Zonder vertrouwen zou zoiets tot een negatief eind van het verhaal leiden. Dat gebeurde niet. Hoe het zit? Je hoort er meer over in een nieuwe aflevering van De Wegwijzer.

LIVE

Bekijk hieronder de livestream vanuit het Missie Centrum in Almere Buiten. De dienst begint om 10.00 uur en is te bekijken via YouTube, Facebook, KIJK Almere TV, eenmalig ook via Omroep Flevoland en 1Almere.nl.

Bekijk de video bij 1Almere:

Terugkijken: De Wegwijzer Almere over vertrouwen

Foto

Door: Nulzesendertig.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *