Huidig liedje

Current show

In de Morgen Show

07:00 09:00

Current show

In de Morgen Show

07:00 09:00

Background

NIDA Almere: ”College laat kwetsbare Almeerders in de kou”

Written by on 22 mei 2020

“Het college van burgemeester en wethouders laat Almeerse schoolgaande kinderen en jongeren, die niet beschikken over de juiste middelen om onderwijs te kunnen volgen, in de kou staan”, vindt de politieke partij NIDA Almere.

Les op afstand

“Vanaf dag één van onderwijs op afstand bereiken ons berichten van leerlingen uit minimagezinnen die geen eigen laptop hebben en dus ook niet zo goed kunnen meedoen met alle lessen. Daarom hebben we schriftelijke vragen ingediend om extra aandacht te vragen voor deze kinderen”, aldus raadslid en fractievoorzitter Hassan Buyatui. “In de beantwoording ontkent………………[Lees verder op 1almere.nl]

NIDA Almere: ”College laat kwetsbare Almeerders in de kou”


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *