Huidig liedje

Current show

In de avond show

17:00 19:00

Current show

In de avond show

17:00 19:00

Background

Man ernstig gewond na val in het water

Written by on 22 mei 2020

Op maandagavond rond 23.30 uur kreeg de politie een melding dat er door omstanders een man uit het water was gehaald aan het Landvoogdpad in Almere. De man raakte ernstig gewond en ligt momenteel in het ziekenhuis. Het is onduidelijk hoe de man in het water geraakt is en daarom zoeken wij getuigen. Dat meldt de politie.

Getuigen

“Omstanders zagen de man in het water liggen en hebben hem direct op de kant getrokken. Het was onduidelijk hoe de veertigjarige man uit Almere in het water is gevallen en hoe lang hij daar lag”, aldus de politie. “Vermoedelijk was hij onder invloed en vanaf de stoep in het water gevallen. Hij was echter niet aanspreekbaar, waardoor wij niet……………[Lees verder op 1almere.nl]

Man ernstig gewond na val in het water


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *