Huidig liedje

Current show

Non Stop

0:00 07:00

Current show

Non Stop

0:00 07:00

Background

Almere start met uitbreiden van Almeerderstrand

Written by on 22 mei 2020

De gemeente Almere wordt een stukje groter. Het Almeerderstrand wordt opnieuw ingericht, waarbij het zuidelijke deel van het strand, tegen de A6 aan, met 7,8 hectare wordt uitgebreid. De herinrichting zorgt voor meer recreatiemogelijkheden. De werkzaamheden gaan in de week van 8 juni van start en zullen een aantal maanden duren. De verwachting is dat begin volgend jaar het nieuwe strand gebruikt kan worden.

Recreatie

Op het Almeerderstrand vinden jaarlijks zowel kleinschalige als grotere evenementen plaats, zoals Strandfestival Zand of de Libelle Zomerweek. Met de uitbreiding van het strand kunnen daar (grootschalige) evenementen worden georganiseerd. Dit wordt in samenhang……………..[Lees verder op 1almere.nl]

Almere start met uitbreiden van Almeerderstrand


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *