Huidig liedje

Current show

Non Stop

0:00 07:00

Current show

Non Stop

0:00 07:00

Background

Schriftelijke vragen na opstoot tijdens demonstratie Rechts in Verzet

Written by on 20 mei 2020

NIDA Almere heeft schriftelijke vragen gesteld na de opstoot die ontstond tijdens de demonstratie van Rechts in Verzet. De actiegroep Rechts in Verzet demonstreerde vorige week vrijdag in de Staatsliedenwijk. De groep deed dat naar aanleiding van de gebedsoproepen via luidsprekers in de stad.

Vragen

NIDA Almere wil onder andere weten waarom er toestemming gegeven werd voor de demonstratie in een woonwijk. De demonstratie vond namelijk plaats op een speelveldje dat hoort bij basisschool De Watertuin. “Kan het college uitleggen waarom het stadstoezicht en politie, die er in grote getallen…………[Lees verder op 1almere.nl]

Schriftelijke vragen na opstoot tijdens demonstratie Rechts in Verzet


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *