Huidig liedje

Current show

Current show

Background

Dennis Verwer zoekt uitdaging bij SC Buitenboys O23

Written by on 18 mei 2020

De KNVB start volgend seizoen een nieuwe O23-competitie om de overgang van jeugdspelers naar het seniorenvoetbal in betere banen te leiden. Jeugdvoetballers zijn vandaag de dag ongeduldig. Alles moet snel. Na O19 denken veel spelers gelijk mee te kunnen met de ‘grote mannen’, maar dat is voor slechts weinigen weggelegd.

Veel spelers die het geduld niet kunnen opbrengen, raken daardoor tussen wal en schip en zijn voor het voetbal verloren of komen op een niveau te spelen dat veel lager ligt dan wat ze met een beetje geduld en investering hadden kunnen halen. Dat is zonde en dankzij een nieuwe sterke O23-competitie krijgen zij nu meer tijd om te rijpen door langer op hoog niveau te trainen en te spelen.
SC Buitenboys gaat mee in die KNVB-denkwijze en bij een ambitieuze doelstelling hoort een ambitieuze trainer. De 30-jarige Almeerder Dennis Verwer lijkt daarmee een logische keuze voor SC Buitenboys O23.

Vanaf volgend seizoen trainen O23 en het eerste team zij aan zij op het hoofdveld. Het tweede team valt niet meer onder de selectie en is ‘gedegradeerd’ tot een vriendenteam.

Trainer

Het nieuwe team van SC Buitenboys komt onder leiding te staan van Dennis Verwer. De sportdocent is een geboren en getogen Almeerder. Zelf speelde hij op hoog amateurniveau bij het Heemskerkse ADO’20 en daarna in IJmuiden bij Stormvogels en tot slot bij ASC Waterwijk. Op 28-jarige leeftijd hing hij zijn voetbalschoenen aan de wilgen om…………….[Lees verder op 1almere.nl]

Dennis Verwer zoekt uitdaging bij SC Buitenboys O23

Foto

Dennis Verwer, aankomend trainer van SC Buitenboys O23. Foto: Aangeleverd.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *