Huidig liedje

Current show

Non Stop

17:00 19:00

Current show

Non Stop

17:00 19:00

Background

Almeerse bank sponsort Muziekmaatjes

Written by on 18 mei 2020

Samen muziek maken, op afstand, ten tijden van de coronacrisis? Dat kan met Muziekmaatjes, geïnitieerd door Poppodium De Meester en financieel mogelijk gemaakt door Rabobank Almere.

Muziekinstrumenten

De Meester kan nu muziekinstrumenten aanschaffen en deze in bruikleen geven aan muzikale jongeren die een zinvolle dagbesteding zoeken nu veel andere activiteiten zijn weggevallen. Zij worden gekoppeld aan een muzikaal maatje, die eens per week contact zoekt met een jongere die een instrument geleend heeft om digitaal les te geven of om digitaal samen muziek te maken.

Noodfonds

“De coronacrisis raakt onze samenleving als geheel maar ook verenigingen, stichtingen en maatschappelijke initiatieven”, aldus Ferry Huurman, directievoorzitter Rabobank Coöperatief Fonds. “Rabobank Almere wil in deze bijzondere en hectische tijd hulp bieden via…………….[Lees verder op 1almere.nl]

Foto

Aangeleverd.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *