Huidig liedje

Current show

Easy @ Work

09:00 13:00

Current show

Easy @ Work

09:00 13:00

Background

Bouw musicaltheater gaat niet door

Written by on 15 mei 2020

De bouw van een musicaltheater aan het Weerwater gaat niet door. De coronacrisis geeft veel onzekerheid. Productiebedrijf NEW Productions en investeerder Amberborgh zien een dergelijke grote investering momenteel niet zitten.

Musicaltheater

De gemeente had eerder al locatieonderzoek laten doen. Wat de kosten daarvan waren is onduidelijk. “Meerdere locaties zijn tegen het licht gehouden. Uit het locatieonderzoek kwamen twee locaties als kansrijk naar voren. Deze twee locaties bevonden zich in en aan het Weerwater in Almere Stad: Atlantisstrand en de Oostkavels in het centrum van Almere”.

De gemeenteraad zou zich nog buigen over de locatiebepaling. Nu er een streep door de plannen wordt gehaald, gaat de discussie daarover niet door.

Foto

Skyline van Almere. Foto door: Nulzesendertig.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *