Huidig liedje

Current show

Non Stop

00:00 07:00

Current show

Non Stop

00:00 07:00

Background

Actiegroep ‘Rechts in Verzet’ kondigt demonstratie aan in Staatsliedenwijk

Written by on 14 mei 2020

Actiegroep ‘Rechts in Verzet’ heeft een demonstratie aangekondigd tegen de gebedsoproep van de Abou Bakr Massadik moskee in Almere. De demonstratie wordt aangekondigd via Twitter en begint vrijdag 15 mei om 13.00 uur. ‘Rechts in Verzet’ demonstreert vaker tegen wat zij noemen de ‘alsmaar toenemende massa-immigratie en islamisering van Nederland’. De demonstratie vindt plaats in een woonwijk. NIDA Almere heeft daar schriftelijke vragen over gesteld.

Woonwijk

NIDA Almere vraagt zich af of woonwijken wel geschikt zijn voor demonstraties. “Het recht om te demonstreren is een grondrecht. NIDA Almere vindt dan ook dat demonstraties en betogingen waar mogelijk gefaciliteerd dienen te worden, ongeacht welke mening wordt geuit. Echter, acht NIDA Almere demonstreren in een woonwijk niet wenselijk”, aldus de partij. NIDA Almere wil meer duidelijkheid over het demonstratiebeleid in de stad. Vorige week kreeg Anti-islambeweging Pegida Nederland een vergunning om eveneens te mogen demonstreren in een woonwijk.

Overlast

“De karakteristieken van een woonwijk maken…………..[Lees verder op 1almere.nl]

Actiegroep ‘Rechts in Verzet’ kondigt demonstratie aan in Staatsliedenwijk


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *