Huidig liedje

Current show

In de avond show

17:00 19:00

Current show

In de avond show

17:00 19:00

Background

Voorzichtig weer bezoek in woonzorgcentra Zorggroep Almere

Written by on 12 mei 2020

Bewoners van Zorggroep Almere kunnen voorzichtig en op veilige wijze weer bezoek ontvangen. Dat meldt de zorggroep op haar website. Het kan nog niet in de eigen woning, maar op een speciale plek in of bij het woonzorgcentrum.

Lange tijd

“De verwachting is dat het nog enige tijd duurt voordat u als familie of andere naaste weer in de woningen in de woonzorgcentra op bezoek kunt. Het risico van het oplaaien van het coronavirus is iedere dag nadrukkelijk aanwezig. Daarom bouwen we de bezoekmogelijkheid zorgvuldig en stapsgewijs op. Met elkaar werken we dus naar een ‘nieuw normaal’ zonder dat het virus om zich heen kan grijpen”, zo schrijft de zorggroep.

Afgeschermd

“Nadat we eerder al zijn gestart met het digitaal bellen via tablets, maken we nu een volgende voorzichtige stap, door bezoek in afgeschermde ruimtes te ontvangen. Niet in de woningen zelf dus, maar in een speciaal hiervoor ingerichte ruimte. Dit start vanaf 7 mei”. De bewoners konden dus al bezocht worden op Moederdag.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *