Huidig liedje

Current show

In de avond show

17:00 19:00

Current show

In de avond show

17:00 19:00

Background

SP stelt vragen over tijdelijk gedogen niet naleven regels omgevingsrecht

Written by on 12 mei 2020

De SP in Almere heeft schriftelijke vragen gesteld over het tijdelijk gedogen van overtredingen. Dat doet de partij naar aanleiding van berichtgeving door 1Almere. Vanwege het coronavirus zal de gemeente Almere niet streng controleren op regels rond milieu, bouwen en bestemmingsplannen. Dat meldde de gemeente Almere eerder in de perspublicatie over de collegebesluiten.

Vragen

De partij wil weten op welke regels niet gehandhaafd zal worden in de komende tijd. De SP ziet graag een overzicht in de vorm van een lijst. “Verder willen wij graag weten of er ook niet of minder gehandhaafd zal worden op regels die het milieu en onze leefomgeving beschermen, zoals uitstoot van schadelijke stoffen bij bedrijven en illegale verwijdering van asbest en de verplichting tot asbestinventarisatie voor het geven van een vergunning wanneer………………..[Lees verder op 1almere.nl]

SP stelt vragen over tijdelijk gedogen niet naleven regels omgevingsrecht


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *