Huidig liedje

Current show

Easy Weekend

13:00 17:00

Current show

Easy Weekend

13:00 17:00

Background

Politie zoekt getuigen van twee straatroven in Haven

Written by on 7 mei 2020

De politie is op zoek naar mensen die meer gezien of gehoord hebben van twee straatroven in Almere Haven. Het gaat om straatroven die gepleegd zijn op 1 en 3 mei.

Beroving Schoolwerf

“Afgelopen dagen zijn er twee jongens beroofd in Almere Haven. In beide gevallen waren de daders drie jongens van ongeveer 17 jaar”, aldus de politie. “De meest recente straatroof is van zondagmiddag 3 mei rond 15.40 uur. Toen werd een 18-jarige jongen op de Schoolwerf beroofd door drie jongens. Het slachtoffer liep over de Schoolwerf toen er drie jongens in zijn richting liepen. Hij had de jongens al eerder gezien bij de bushalte, toen ze in het gezelschap waren van een paar andere jongens. Toen de drie jongens het slachtoffer passeerden, pakte een van hen hem bij zijn jas. De jongen werd onderuit getrapt en kreeg een paar stevige klappen waaronder een stomp in zijn gezicht. Zijn belagers gingen er vandoor met zijn telefoon en air-pods”.

Beroving Markerlaan

“Op vrijdag 1 mei rond 22.45 is een 16-jarige jongen beroofd…………….[Lees het volledige artikel op 1almere.nl]

Politie zoekt getuigen van twee straatroven in Haven


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *