Huidig liedje

Current show

Easy Weekend

13:00 17:00

Current show

Easy Weekend

13:00 17:00

Background

Politie zoekt man na dodelijke schietpartij op Almeerder

Written by on 1 mei 2020

In het onderzoek naar het dodelijke schietincident in een parkeergarage aan de Amstelstraat in Amsterdam, is de politie dringend op zoek naar Erxinio Luntungan. Dat meldt de politie via internet en het televisieprogramma Opsporing Verzocht.

Almeerder

De gezochte man wordt ervan verdacht dat hij op 18 mei 2019 de 24-jarige Orpheo Gefferie uit Almere heeft neergeschoten. Gefferie overleed enkele uren later. De identiteit van Erxinio Luntungan werd in mei 2019 al bekendgemaakt. Sinds 28 april 2020 staat hij op de Nationale Opsporingslijst.

Voortvluchtig

“Erxinio Luntungan is voortvluchtig sinds……….[Lees verder op 1almere.nl]

Politie zoekt man na dodelijke schietpartij op Almeerder


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *