Huidig liedje

Current show

Non Stop

00:00 07:00

Current show

Non Stop

00:00 07:00

Background

Nog altijd tekort mondkapjes verpleeghuizen, de GGZ en wijkverpleging

Written by on 1 mei 2020

Ondanks berichten dat er voldoende mondkapjes zijn, is er nog altijd een tekort in verpleeghuizen, de GGZ en wijkverpleging. Dat blijkt uit een enquête van de beroepsvereniging V&VN. De enquête werd afgenomen onder ruim 10.000 verpleegkundigen en verzorgenden. Ook in Almere zou er nog altijd een tekort zijn.

Helft

Van de respondenten geeft de helft aan dat er nog altijd een tekort is. Beroepsvereniging V&VN ziet weinig verbetering: “Het is schrijnend dat we na twee maanden nog steeds in deze situatie zitten,” zegt voorzitter Gerton Heyne tegen Het Parool. “De minister maakt zijn belofte niet overal waar.”

In Het Parool is meer te lezen over de enquête van V&VN en het tekort aan medische beschermingsmiddelen.

Almere

Ook in Almere zou………….[Lees verder op 1almere.nl]

Nog altijd tekort mondkapjes verpleeghuizen, de GGZ en wijkverpleging


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *