Huidig liedje

Current show

Easy @ Work

09:00 13:00

Current show

Easy @ Work

09:00 13:00

Background

Cameratoezicht als oplossing om illegale afvaldumpingen tegen te gaan

Written by on 1 mei 2020

Moet er cameratoezicht komen op straat om de illegale dumpingen van afval in de stad tegen te gaan? Als het aan NIDA Almere ligt wel. De partij wil van het college weten of cameratoezicht een optie is.

Toename illegale dumping

NIDA Almere merkt op dat het aantal illegale dumpingen van afval de afgelopen acht weken enorm is toegenomen. “Als het college de overtuiging heeft dat het huidige beleid inzake het bestrijden van afvaldumpingen niet effectief genoeg is, stelt NIDA Almere voor om over te gaan tot het inzetten van (mobiele) cameratoezicht”, zegt raadslid Hassan Buyatui.

Ook verwijst NIDA naar de aangenomen motie van 11 november 2019 van de voorloper van NIDA Almere, fractie Buyatui. “Het college werd gevraagd naast handhaven, bij wijze van……………[Lees verder op 1almere.nl]

Cameratoezicht als oplossing om illegale afvaldumpingen tegen te gaan


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *