Huidig liedje

Current show

In de Morgen Show

07:00 09:00

Current show

In de Morgen Show

07:00 09:00

Background

Motie ingediend voor bevriezing van huren

Written by on 30 april 2020

De Almeerse fractie van NIDA heeft een motie ingediend om de huren per 1 juli te bevriezen. “In deze tijden van coronacrisis met zo veel onzekerheid en een recessie op komst, valt een huurverhoging door corporatiewoningen zowel in de sociale als in de vrije sector niet te verantwoorden”, zo laat Hassan Buyatui van NIDA Almere weten.

Motie

Naast de SP is ook NIDA Almere voor een bevriezing van de huren. Beide partijen merken op dat enkele woningcorporaties, ondanks de crisis, toch de huren willen verhogen. De partijen vinden……………[Lees verder op 1almere.nl]

Motie ingediend voor bevriezing van huren


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *