Huidig liedje

Current show

Easy Weekend

13:00 17:00

Current show

Easy Weekend

13:00 17:00

Background

Gemeente Almere daagt jonge Buitenaar uit om zelf speelplein te ontwerpen

Written by on 30 april 2020

Zelf het speelplein van je wijk ontwerpen in samenwerking met een echte kunstenaar, wie wil dat nou niet? Op het Baltimoreplein in Almere Buiten kan het. Want als je nu je knutseldoos uit de kast trekt en aan het ontwerpen slaat bepaal jij misschien wel mee hoe het plein er straks uit komt te zien.

Speelobject

De gemeente Almere heeft creatief bureau Arttenders uitgenodigd om een kunstzinnig maar bovenal functioneel speelobject te realiseren op het Baltimoreplein in het centrum van Almere Buiten. In het coalitieakkoord is de stadsvernieuwing van Centrum Almere Buiten, net als de Binnenring van Almere Haven, als één van de acht kernopgaven van dit college benoemd. In samenwerking met……..[Lees verder op 1almere.nl]

Gemeente Almere daagt jonge Buitenaar uit om zelf speelplein te ontwerpen


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *