Huidig liedje

Current show

Non Stop

00:00 07:00

Current show

Non Stop

00:00 07:00

Background

SP Almere roept op om geen huurverhoging door te voeren

Written by on 28 april 2020

Ondanks de coronacrisis dreigen de huren verhoogd te worden. SP Almere doet daarom een oproep aan alle huurbazen om de huurverhoging te stoppen. De partij wil via een motie de gemeenteraad vragen om gezamenlijk de minister op te roepen de huren te bevriezen.

Voedselloket

“Lokaal zien we de afgelopen jaren al veel huurders in de knel komen. Zo ontdekten wij eerder dit jaar dat bewoners van het Jadeplantsoen en de Mahoniestraat in slecht onderhouden woningen met schimmel woonden ondanks torenhoge huur- en servicekosten”, vertelt het Almeerse SP raadslid Ton van den Berg. “Ook is bij SP Almere bekend dat huurders van de Boelevardflats aan het Weerwater al voor de coronacrises aangewezen waren op……………[Lees verder op 1almere.nl]

SP Almere roept op om geen huurverhoging door te voeren


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *